• Zo krijgt u uw team weer mee!

  Ontvang de gratis videoserie waarin u leert 
  hoe u de neuzen dezelfde kant op krijgt 

   

  Meld u hier aan

 • Over Qanz

  Anna Berends van Loenen

  Na een afgeronde bedrijfskundige en een onderwijskundige opleiding en jarenlange ervaring in tal van management- en organisatiefuncties in de zakelijke dienstverlening, mondzorg en het onderwijs, heeft Anna in december 2010 Qanz opgericht.

  De combinatie van kennis en opgedane ervaring deelt ze graag met u! Anna heeft met beide benen in de praktijk gestaan en heeft door vallen en opstaan geleerd wat werkt in de tandartspraktijk en wat geld kost. Het aanbrengen van structuur geeft een duidelijke en transparante organisatie; iets wat de kwaliteit van uw dienstverlening ten goede komt.

  Door het team op één lijn te krijgen, taken en bevoegdheden te verduidelijken of een kwaliteitsmanagementsysteem op te zetten valt er een boel winst te behalen voor uw praktijk.

  Dit doet Anna niet alleen door advies te geven op het gebied van praktijkmanagement, maar ook door het verzorgen van trainingen en coaching. Aan het gehele team of aan een specifieke medewerker. Als geregistreerd CRKBO-trainer verzorgt Anna uiteenlopende cursussen en trainingen om zo het kwaliteitsniveau van uw praktijk nog verder te verbeteren.

  Het belangrijkste is misschien wel dat Anna u ontzorgt en oplossingen biedt zodat u zich kunt focussen op uw werk en daar waar u goed in bent: het naar volle tevredenheid behandelen van patiënten en het optimaal samenwerken met uw medewerkers.

  Lees hier een interview met Anna uit Medisch Ondernemen.

  LinkedIn: Anna Berends van Loenen

   

  css.php