• Zo krijg jij jouw team weer mee!

  Ontvang de gratis videoserie waarin je leert 
  hoe je de neuzen dezelfde kant op krijgt 

   

  Meld je hier aan

 • Over Qanz

  Anna Berends van Loenen

  Na een afgeronde bedrijfskundige en een onderwijskundige opleiding en jarenlange ervaring in tal van management- en organisatiefuncties in de zakelijke dienstverlening, mondzorg en het onderwijs, heeft Anna in december 2010 Qanz opgericht.

  De combinatie van kennis en opgedane ervaring deelt ze graag met je! Anna heeft met beide benen in de praktijk gestaan en heeft door vallen en opstaan geleerd wat werkt in de tandartspraktijk en wat geld kost. Het aanbrengen van structuur geeft een duidelijke en transparante organisatie; iets wat de kwaliteit van jouw dienstverlening ten goede komt.

  Door het team op één lijn te krijgen, taken en bevoegdheden te verduidelijken valt er een boel winst te behalen voor jouw praktijk.

  Dit doet Anna niet alleen door advies te geven op het gebied van praktijkmanagement, maar ook door het verzorgen van trainingen en coaching. Aan het gehele team of aan een specifieke medewerker. Als geregistreerd CRKBO-trainer verzorgt Anna uiteenlopende cursussen en trainingen om zo het kwaliteitsniveau van jouw praktijk nog verder te verbeteren.

  Het belangrijkste is misschien wel dat Anna je ontzorgt en oplossingen biedt zodat je je kan focussen op jouw werk en daar waar jij goed in bent: het naar volle tevredenheid behandelen van patiënten en het optimaal samenwerken met jouw team.

  Lees hier een interview met Anna uit Medisch Ondernemen.

  LinkedIn: Anna Berends van Loenen

  css.php