• Zo krijgt u uw team weer mee!

  Ontvang de gratis videoserie waarin u leert 
  hoe u de neuzen dezelfde kant op krijgt 

   

  Meld u hier aan

 • Qanz

  Postadres

  Postbus 65
  5300 AB Zaltbommel
  038-2302529
  info@qanz.nl
  KvK 51345250
  BTW: NL170887455B01
  Twitter: Annaqanz
  LinkedIn:Anna Berends van Loenen

   

  Partners van Qanz

  Qanz levert maatwerk! Bij alles wat we doen, willen we u graag van het best passende advies voorzien en hiervoor werken we nauw en regelmatig samen met onderstaande partners:


  Academiae Aesthetica. De rode draad van de Cursus Masterclass Esthetische Tandheelkunde van Academiae Aesthetica is :Behandelen vanuit een goede architectuur  (DSD),  Zo minimaal invasief mogelijk (less is more) en werken in teamverband.

   Qenniz 
  is een online klaslokaal waar deelnemers trainingen kunnen volgen die aansluiten bij hun kennisniveau en functie. Onder begeleiding van praktijkprofessionals worden de juiste handvatten aangereikt die direct in de praktijk toegepast kunnen worden. 
  DentalInfo is Dè website voor mondzorgprofessionals met nieuws, achtergronden, artikelen en video’s over het vakgebied.Dental Best Practice is dé organisator van opleidingen, trainingen en congressen gericht op het optimaal functioneren van het gehele team. Het doel van Dental Best Practice is de tandheelkundige professional helpen de praktijkvoering te optimaliseren door tailormade praktijktrainingen aan te bieden. Je hebt een baan, wilt voldoende tijd voor je kinderen en sociale leven. Hoe kan een opleiding daar nog bij? Belangrijk is dat je de opleiding kunt aanpassen aan je eigen drukke schema, in plaats van andersom. Bij de LOI krijg je die ruimte en flexibiliteit en kun je studeren op de manier die bij je past: thuis of klassikaal. MO-HR
  MO-HR is geen ádviesfabriek’waarvan het werk vervolgens op de plank of in de la is beland. Monique Heijtel helpt haar klanten persoonlijk bij het hele proces. Goede advisering begint bij luisteren naar de wensen en de pijnpunten. Flexibiliteit en maatwerk ondersteunen dit concept, toegankelijkheid en openheid kenmerken de dienstverlening van MO-HR
  Logo Zorg Zaken GroepZorg Zaken Groep is een onafhankelijk bureau dat zorgaanbieders begeleidt en ondersteunt bij organisatievraagstukken. Naast juridische ondersteuning, biedt de Zorg Zaken Groep een uitgebreid dienstenpakket ten behoeve van het invoeren en onderhouden van kwaliteitssystemen binnen zorgorganisaties.
  Om in deze tijd als tandartspraktijk mee te kunnen draaien, is het van essentieel belang om op de hoogte te zijn én blijven van alle veranderingen en vernieuwingen waar u mee te maken krijgt. Tenel Trainingen en Congressen is binnen de tandheelkunde al jarenlang zeer succesvol in het organiseren van congressen, trainingen, workshops, teamuitjes en cursussen op locatie. 

  IT is de ruggengraat van uw praktijk. U moet kunnen vertrouwen op de stabiliteit van uw praktijknetwerk. Lannet IT zorgt dat uw praktijknetwerk veilig, stabiel en up to date blijft. Wij vallen u niet lastig met technische details, wij zorgen gewoon dat het werkt. Een netwerk voor uw tandartspraktijk op maat. U ervaart alleen de mogelijkheden. Zo doet u waar u goed in bent. En wij ook.
  Nexus Praktijkmanagement maakt praktijkmanagement passend voor alle soorten en maten zorgpraktijken. Dit gebeurt met aandacht voor mens, cultuur en structuur. Het doel is u als professional te ontzorgen. 

   

  css.php