Over Qanz

De benadering

Door de veranderende omgeving waarin jouw praktijk zich beweegt, heb je behoefte aan structuur, overzicht en praktische handvatten om de kwaliteit van jouw dienstverlening te kunnen waarborgen.

Jouw praktijk heeft de juiste mensen op de juiste plaats nodig waardoor iedereen kan doen waar hij goed in is.

Daarom heeft Anna Berends van Loenen in 2010 Qanz opgericht.
Wij helpen je kijken naar jouw praktijk vanuit de ogen van jouw klant, jouw medewerkers en jouw wensen. Hoe kunnen we samen net die stap zetten om verder te komen. Iedere praktijk is uniek dus die van jouw ook.

Onze benadering beperkt zich dan ook niet alleen tot de behoeften van jouw praktijk, maar kijkt ook naar de mogelijkheden en de talenten van jou en jouw medewerkers. Wij gaan met jou en jouw team kijken hoe we de buikpijn kunnen verminderen of zelfs wegnemen. Zo kan iedereen doen waar hij goed in is en wat hij het liefste doet.

Dit doen we door voor jou de best passende benadering aan te bieden. Hierin is van alles mogelijk. Van persoonlijke begeleiding tot teambegeleiding. Van trainen tot sparren.

Het belangrijkste is misschien wel dat wij jou ontzorgen en oplossingen bieden zodat jij je kan focussen op jouw werk en daar waar jij goed in bent: het naar volle tevredenheid behandelen van patiƫnten en het optimaal samenwerken met jouw team.

Geef jij jouw praktijk een Qanz?

“Hoewel ik vooral de talent opdrachten wel heel pittig vond, viel het kwartje pas bij mij bij de laatste opdracht. Dank je voor de prachtige laatste woorden.”

Over ons

Meer dan 15 jaar managementervaring. Meer dan een decennium trainerservaring. Bijna 40 jaar levenservaring.

Anna heeft met vallen en opstaan, een nuchtere blik, mensenkennis, sterk analytisch vermogen en een praktische instelling ontwikkeld.

Door het (online en offline) trainen en begeleiden van praktijken en organisaties, helpt zij het team om op een hoger plan te komen.

Anna Berends van Loenen is naast eigenaar en trainer ook veel gevraagd spreker en auteur van diverse boeken.

Wil je nog meer over haar te weten komen of ben je benieuwd naar haar werkervaring en opleidingen? Bekijk dan haar Linkedin profiel.

Neem contact op

E-mail

info@qanz.nl

Adres

Postbus 65
5300 AB Zaltbommel

KvK nummer

51345250

BTW nummer

NL001940165B43

css.php