Platform voor de praktijkmanager

Aan het eind van iedere praktijkmanagersopleiding of bezoek aan een praktijk krijg ik altijd te horen:

“Wat jammer dat we elkaar niet meer zien en niet meer kunnen sparren”

Dat begrijp ik. Toen ik praktijkmanager was, was ik ook de enige in de praktijk die deze functie uitvoerde. Ik had constant het gevoel dat ik het wiel weer opnieuw moest uitvinden of twijfelde aan mijn technieken of kennis die ik inzette.

Op zo’n moment had ik iemand nodig om te sparren, vragen aan te stellen, van je leren of juist andersom. Om diegene te helpen zodat mijn kennis en kunde bevestigd werd. Zodat ik wist dat ik goed bezig was.

Gelukkig vond ik en groep praktijkmanagers met wie ik dat kon doen (en nog steeds doe). Alleen moest ik daarvoor iedere twee maanden weer van de praktijk weg om af te spreken. Aan de ene kant heel fijn dat je ongestoord hier mee bezig kan zijn, maar het kostte me ook kostbare praktijk tijd.

“Een community voor en door praktijkmanagers.”

Anna Berends van Loenen

“Zoveel mogelijk praktijkmanagers helpen en faciliteren elkaar te helpen”

Herken jij dit gevoel?

 • Ik ben de enige in de praktijk
 • Ik moet het wiel steeds opnieuw uitvinden
 • Ik wil graag andere praktijkmanagers om me heen om te sparren
 • Ik mis cursussen specifiek voor de praktijkmanager, die ik kan doen wanneer het mij uitkomt
 • Ik twijfel of ik wel met de juiste zaken bezig ben
 • Ik heb het gevoel dat ik achter zaken aanloop als er weer nieuwe wetgeving komt
 • Ik vind het lastig om tools te vinden hoe ik mijn team meekrijg
 • Ik vind het lastig om mijn praktijkhouder in beweging te krijgen
Als jij één of meerdere punten herkent, dan is het Platform voor de praktijkmanager zeker iets voor jou.
Het Platform voor de praktijkmanager is een community voor en door praktijkmanagers.

Je kan elkaar hier digitaal ontmoeten, vragen stellen, informatie delen, maar ook gebruik maken van een enorme veel kennis en tools die speciaal zijn ontwikkeld voor de praktijkmanager.

Het mooie is dat je hier niet alleen van mijn jaren ervaring leert, maar ook van die van anderen. Dit helpt je om nog meer uit jezelf te halen, vervolgens nog meer uit jouw functie, waardoor je uiteindelijk jouw praktijk ook een stapje verder helpt.

Als je nu nog niet overtuigd bent.

Dit is wat anderen zeggen na het volgen van online trainingen of fysieke trainingen met mij:
Fijn dat iemand met zoveel ervaring ons meeneemt in haar verhaal en ons voorziet van allerlei praktische en onmiddelijk toepasbare tips
Praktijkmanager Maastricht

Vooral de praktische heldere aanpak werkte uitstekend!
Praktijkmanager Enschede

Leuk joh om dit samen te doen! Ik voel me nu een stuk zekerder
Praktijkmanager omgeving Amsterdam

Geen enkele praktijk is hetzelfde dus geen enkele praktijkmanager is hetzelfde. Vandaar is het platform aangepast op deze verscheidenheid.

Aan de ene kant kan je juist zoveel leren van andere soorten praktijken. Grote praktijken kunnen leren van kleine praktijken door dat deze het nog eenvoudig en praktisch maken. Kleine praktijken kunnen op hun beurt leren van grote op het gebied van het stroomlijnen van processen.

Een ervaren praktijkmanager leert door weer eens stil te staan bij de “domme” vragen van een onervaren praktijkmanager, terwijl de onervaren praktijkmanager weer veel kan leren van de zee van kennis van de ervaren manager.

Wat past bij mij?

Daarnaast is er voor ieder wat wils. Als je alleen wil sparren en gebruik wil maken van de bibliotheek met artikelen, video’s, audio opnamen etc. Dan ga je voor de Bronzen variant.

Wil je daarnaast juist ook jouw kennis op peil houden door het volgen van diverse online cursussen dan zou ik gaan voor de Zilveren Variant.

Ben je juist opzoek naar persoonlijke begeleiding of wil je juist een niveau hoger gaan acteren? Dan krijg je behalve alle eerder genoemde voordelen ook nog eens online coaching en een mastermind groep met gelijk gestemden die net als jij in de Gouden variant zitten.
Je kan ieder moment lid worden en ook zo weer uitstappen na jouw periode zonder aan allerlei verplichtingen vast te zitten of een extra opzegtermijn te hebben.

Upgraden kan zelfs op ieder moment.

*** Je kan ieder moment lid worden en ook zo weer uitstappen na jouw periode zonder aan allerlei verplichtingen vast te zitten of een extra opzegtermijn te hebben.

Upgraden kan zelfs op ieder moment.

Ons aanbod voor jou

Aanbod Pakketten

We hebben op maat pakketten samengesteld. Hiermee kun je afhankelijk van je wensen kiezen wat voor jou het beste is.

Onze belofte aan jou

Nu is het niet zo dat wij achterover gaan leunen omdat alles online is. Dit is onze belofte aan jou:

 • Ik ben ook op het platform aanwezig om actief mee te denken
 • Je krijgt van mij in de nabije toekomst een app zodat je ook vanaf de bank of in de trein actief mee kan doen
 • Iedere maand komt er extra content vrij. Denk hierbij aan een artikel, video, webinar replay, E-Boek en of cursus

Ik weet waar ik meer dan 10 jaar geleden was, maar ik weet ook waar ik nu ben. Dat gun ik iedereen, dus jou ook.

Doe je mee? Super leuk om je op het platform tegen te komen

*** Je kan ieder moment lid worden en ook zo weer uitstappen na jouw periode zonder aan allerlei verplichtingen vast te zitten of een extra opzegtermijn te hebben.

Upgraden kan zelfs op ieder moment.

KvK nummer

Dentiva: 34133009

Qanz: 51345250

E-mail

info@dentiva.nl

info@qanz.nl

Telefoonnummer

036 525 1976

Adres

Veluwezoom 5
1327 AA Almere

KvK nummer

Dentiva: 34133009

Qanz: 51345250

BTW nummer

Dentiva: NL809313959B01

Qanz: NL001940165B43

css.php