Praktijkmanager met geen of weinig ervaring

Ben je assistent en heeft jouw tandarts gevraagd of je extra organisatorische taken wil oppakken en zijn dat van lieverlee steeds meer taken geworden en ben je opeens een soort van praktijkmanager?

Of heb jij wel ervaring als manager maar kom je er (net als ik destijds) achter dat management in de zorg toch wel een vak apart is?

Misschien ben je nog geen praktijkmanager maar heb je wel die ambities?

Dan is het handig om jezelf nog meer te bekwamen in het vak zodat jij het meeste uit jezelf en jouw functie kan halen.

Dit kan je uiteraard helemaal zelf doen door:

  • Het boek Praktijkmanagement talent te lezen. Dit boek geeft je praktische handvaten voor de invulling van het praktijkmanagement van jouw praktijk en helpt je erachter komen waar jouw talent voor praktijkmanagement ligt. Lees hier meer over het boek
  • Te lezen over mijn 10 meest waardevolle praktijkmanagerslessen, die ik met vallen en opstaan heb geleerd. Dat zal je veel tijd en energie schelen. Dit is een online cursus die je gratis kan volgen als je je hier inschrijft.

Je kan het samen doen

  • Wil je het met andere praktijkmanagers samen doen, die in dezelfde situatie zitten als jij? Volg dan de Opleiding Praktijkmanager bij Dental Best Practice. Ik ben daar jouw docent en samen maken we er een interactieve opleiding van. Meer informatie lees je hier.
  • Wil je het graag samen doen, maar in je eigen tempo en op een moment dat het jou uitkomt? Check dan het online Platform voor de Praktijkmanager bij Qanz. Op dit platform kan je sparren met andere praktijkmanagers, maar ook diverse relevante cursussen volgen. Meer informatie lees je hier.
  • Wil je het in je eigen tempo en op een moment doen dat het jou uitkomt, maar wel met persoonlijke begeleiding en een stok achter de deur? Volg dan een persoonlijk traject. Dit bestaat uit online lessen speciaal gemaakt op basis van jouw behoeften in combinatie met persoonlijke coaching. Nieuwsgierig, laat hier je gegevens achter, we nemen graag contact met je op.

“Ik wil nog even doorgeven dat de Masterclass Praktijkmanager door mij als zeer goed is ervaren! Anna kan zeer boeiend vertellen en de cursus heeft er zeker toe bijgedragen dat ik mijzelf als praktijkmanager nog meer kan verbeteren en het organiseren/plannen nog gestroomlijnder kan laten verlopen. Ook de literatuur/cursusmap is een welkome aanvulling. Ik ben blij Anna te hebben ontmoet, omdat ik nu weet waar ik terecht kan met eventuele vragen/kwesties en door haar adviezen kan ik nu ook bepaalde knopen doorhakken.”

De voordelen voor de praktijkmanager met geen tot weinig ervaring.

Inzicht
We geven je inzicht in wat er nodig is om een praktijk goed te laten draaien en optimaal te managen.
Bevestiging
Als je van assistent opeens gerold bent in de functie van praktijkmanager, dan wil je bevestiging dat je op de goede weg bent. Door jou inzicht te geven in wat er “moet” en in jouw handelen, krijg je door dat je al goed op weg bent.
Praktisch
Alle handvatten die wij je aanleveren zijn direct toepasbaar in de praktijk. Niet alleen handige formulieren, maar ook de vertaalslag van regelgeving naar jouw praktijk.

KvK nummer

Dentiva: 34133009

Qanz: 51345250

E-mail

info@dentiva.nl

info@qanz.nl

Telefoonnummer

06 52 54 34 63

Adres

Dentiva
Stinzenlaan Zuid 235
3621 TC Breukelen

KvK nummer

Dentiva: 34133009

Qanz: 51345250

BTW nummer

Dentiva: NL809313959B01

Qanz: NL001940165B43

css.php