Praktijkmanager met veel ervaring

Ben je al jaren praktijkmanager en heb je de rol aardig in de vingers, maar zou je alleen het één en ander willen finetunen? Gewoon om jouw kennis bij te houden, maar ook om de bevestiging te krijgen dat jij het goed doet?

  • Lees dan meer over het next level in praktijkmanagent. Het boek “Teammanagement talent”, geeft jou handvatten voor het optimale team en om jouw coachingsvaardigheden verder aan te scherpen. Misschien zelfs om steeds meet te gaan delegeren aan anderen zodat jij nog meer kan doen waar jij goed in bent. Lees hier meer over het boek.
  • Wil je juist graag doen in plaats van lezen, dan is de Masterclass Praktijkmanager die ik geef voor Dental Best Practice een goed alternatief. Tijdens deze masterclass ga je samen met andere gelijkgestemde praktijkmanagers de uitdagingen aan, waarmee een gevorderde praktijkmanager te maken krijgt. Jouw eigen casuïstiek staat hier centraal. Lees meer over de masterclass.
  • Wil je jouw praktijk, jouw functie en vooral jezelf een stapje verder brengen met persoonlijke coaching van mij en op jou afgestemde online video’s eventueel afgewisseld met masterminds met andere senior praktijkmanagers. Ga dan voor het persoonlijke mastermind traject. Meer weten? Laat hier je gegevens achter en we nemen graag contact met je op.
  • Wil je graag samen met andere praktijkmanagers sparren over jouw eigen casuïstiek, maar vooral ook andere praktijkmanagers bijstaan met jouw Check dan het online Platform voor de Praktijkmanager bij Qanz. Op dit platform kan je sparren met andere praktijkmanagers, maar ook diverse relevante cursussen volgen. Meer informatie lees je hier.

“Ik wil nog even doorgeven dat de Masterclass Praktijkmanager door mij als zeer goed is ervaren! Anna kan zeer boeiend vertellen en de cursus heeft er zeker toe bijgedragen dat ik mijzelf als praktijkmanager nog meer kan verbeteren en het organiseren/plannen nog gestroomlijnder kan laten verlopen. Ook de literatuur/cursusmap is een welkome aanvulling. Ik ben blij Anna te hebben ontmoet, omdat ik nu weet waar ik terecht kan met eventuele vragen/kwesties en door haar adviezen kan ik nu ook bepaalde knopen doorhakken.”

De voordelen voor de praktijkmanager met veel ervaring.

Finetunen
Als ervaren praktijkmanager heb je de meeste kneepjes van het vak wel onder de knie. Wij helpen je met het finetunen van jouw vaardigheden om nog doeltreffender te worden. Daarnaast helpen we je om jouw talent voor praktijkmanagement nog beter in te zetten.
Actualiseren
We houden je op de hoogte van alle relevante zaken die veranderen in deze turbulente wereld van de tandheelkunde.
Verbinding
We brengen je in contact met andere praktijkmanagers, zodat je met elkaar kan sparren op gelijk niveau

KvK nummer

Dentiva: 34133009

Qanz: 51345250

E-mail

info@dentiva.nl

info@qanz.nl

Telefoonnummer

036 525 1976

Adres

Veluwezoom 5
1327 AA Almere

KvK nummer

Dentiva: 34133009

Qanz: 51345250

BTW nummer

Dentiva: NL809313959B01

Qanz: NL001940165B43

css.php