Trainingen

Trainingen

Qanz verzorgt diverse trainingen en cursussen. Zowel klassikaal, als in de praktijk als online.
Wil je meer weten over kwaliteitsmanagement en protocollen? Wil je de praktijkmanager of balie assistent opleiden? Wil je hetteam weer laten communiceren?

Met de juiste (in-company) trainingen helpen wij jegraag op weg – niet alleen op het gebied van kwaliteit, maar ook als het gaat om gastvrijheid, adviesvaardigheden of andere onderwerpen die binnen jouw team aandacht vragen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan communicatietrainingen, HR-trainingen voor de praktijkmanager, een training administratie & organisatie of trainingen voor de balie assistent. Dit kan in de praktijk of op een externe locatie.

Zelf bepalen waar en wanneer u een training volgt?

Wil je liever een cursus of training online volgen, dan zijn er ook diverse online mogelijkheden. Bijvoorbeeld via het online klaslokaal Qenniz. Bepaal zelf waar en wanneer je met de stof aan de slag gaat en pas de opgedane kennis direct toe in jouw praktijk!

Ook organisaties als het ROC van Twente, LOI, en Dental Best Practice  maken regelmatig gebruik van één van de CRKBO-gecertificeerde trainers van Qanz.

css.php