Je hebt geen praktijkmanager

 

Heb je nog geen praktijkmanager, maar heb je wel het gevoel dat je alleen maar bezig bent met randzaken terwijl je eigenlijk gewoon patiƫnten een mooie glimlach wil bezorgen?

Dan heb je eigenlijk twee keuzes:

  • Je bekwamen in het praktijkmanagement, waardoor het je makkelijker afgaat en je er minder tegenop ziet.
  • Gewoon de dingen doen waar jij goed in bent en iemand anders laten doen waar hij/zij goed in is. Kortom iemand die je taken uit handen neemt.
Om erachter te komen wat het beste bij je past ga ik graag met je in gesprek, maar beter nog: Ga met jezelf in gesprek. Waar word jij blij van? Wat zou jou het meeste ontlasten of steunen in jouw praktijkvisie?
Ondersteunend daaraan raad ik je de volgende hulpmiddelen aan:
  • Praktijkmanagement talent. Dit boek geeft je praktische handvaten voor de invulling van het praktijkmanagement van jouw praktijk en helpt je om erachter te komen waar jouw talent voor praktijkmanagement ligt. Lees hier meer over het boek.
  • PraktijkScan. Hoe staat jouw praktijkorganisatie ervoor? Wat heeft de praktijk nodig? Als je op die vragen antwoorden krijgt, kan jij beter beslissen of je het zelf wil doen of deze taken toch liever delegeert. Lees meer over wat de Qanz PraktijkScan precies inhoudt.

“Voordat wij de cursus van jou volgden, hadden we met een aantal egos te maken die allemaal iets te zeggen hadden en een lijdende leidster, die vond dat een ieder wel voor een deel gelijk had.” – Tandarts Sliedrecht

De voordelen voor tandartsen zonder praktijkmanager.

Inzicht
We geven je inzicht in wat er nodig is om een praktijk goed te laten draaien en optimaal te managen
Begeleiding
We begeleiden je in het stroomlijnen van jouw praktijk. Daarnaast helpen we je eventueel bij het vinden van de best passende praktijkmanager
Rust
We helpen je structuur aan te brengen in jouw praktijk en zorgen voor de juiste personen op de juiste plaats. Hierdoor kan iedereen doen waar hij goed in is en hoef jij je minder druk te maken over randzaken.

Neem contact op

E-mail

info@qanz.nl

Adres

Postbus 65
5300 AB Zaltbommel

KvK nummer

51345250

BTW nummer

NL001940165B43

css.php