Je hebt geen praktijkmanager

 

Heb je nog geen praktijkmanager, maar heb je wel het gevoel dat je alleen maar bezig bent met randzaken terwijl je eigenlijk gewoon patiënten een mooie glimlach wil bezorgen?

Dan heb je eigenlijk twee keuzes:

  • Je bekwamen in het praktijkmanagement, waardoor het je makkelijker afgaat en je er minder tegenop ziet.
  • Gewoon de dingen doen waar jij goed in bent en iemand anders laten doen waar hij/zij goed in is. Kortom iemand die je taken uit handen neemt.
Ondersteunend daaraan raad ik je de volgende hulpmiddelen aan:
  • Praktijkmanagementsoftware, hiermee krijg je inzicht in hoe alles draait en wat er allemaal wel of niet gebeurt in de praktijk. Hiermee kun je ook éénvoudig taken delegeren naar assistentes en controleren of alles op tijd wordt gedaan. Lees hier meer
  • Hoe staat jouw praktijkorganisatie ervoor? Wat heeft de praktijk nodig? Als je op die vragen antwoorden krijgt, kun je beter beslissen of je het zelf wilt doen of deze taken toch liever delegeert. Lees meer over wat de Dentiva Praktijkscan precies inhoudt.
  • Een opleiding/cursus die het beste bij jouw wensen en behoeften past. Dental Best Practice heeft een breed aanbod van opleidingen en cursussen.

“Voordat wij de cursus van jou volgden, hadden we met een aantal egos te maken die allemaal iets te zeggen hadden en een lijdende leidster, die vond dat een ieder wel voor een deel gelijk had.” – Tandarts Sliedrecht

De voordelen voor tandartsen zonder praktijkmanager.

Inzicht
We geven je inzicht in wat er nodig is om een praktijk goed te laten draaien en optimaal te managen
Begeleiding
We begeleiden je in het stroomlijnen van jouw praktijk. Daarnaast helpen we je eventueel bij het vinden van de best passende praktijkmanager
Rust
We helpen je structuur aan te brengen in jouw praktijk en zorgen voor de juiste personen op de juiste plaats. Hierdoor kan iedereen doen waar hij goed in is en hoef jij je minder druk te maken over randzaken.

KvK nummer

Dentiva: 34133009

Qanz: 51345250

E-mail

info@dentiva.nl

info@qanz.nl

Telefoonnummer

036 525 1976

Adres

Veluwezoom 5
1327 AA Almere

KvK nummer

Dentiva: 34133009

Qanz: 51345250

BTW nummer

Dentiva: NL809313959B01

Qanz: NL001940165B43

css.php