Testimonials

Lees hieronder over de ervaringen van praktijkmanager en tandartsen. We hebben ze onderverdeeld in de verschillende diensten.

Onze boeken

Je hebt maar één kans om een eerste indruk te maken en die moet meteen goed zijn. Dit boek staat vol nuttige informatie om de lezer te helpen dit te realiseren in de praktijk.
Arend van de Akker

Tandarts te Alphen aan den Rijn

Gaaf boek hoor. Heel informatief. Jullie hebben veel nuttige onderwerpen bij elkaar gezet.
Mart Elzink

Anna’s boek ligt op mijn nachtkastje
Bianca Evers

Regio Manager

Anna zegt het op zo’n manier dat je het direct gelooft en meteen wil toepassen.
Kim ten Feld

Praktijkmanager

Online Platform voor de praktijkmanager

Fijn dat iemand met zoveel ervaring ons meeneemt in haar verhaal en ons voorziet van allerlei praktische en onmiddellijk toepasbare tips.

Praktijkmanager te Maastricht

Vooral de praktische heldere aanpak werkte uitstekend!

Praktijkmanager te Enschede

Leuk joh om dit samen te doen! Ik voel me nu een stuk zekerder.

Praktijkmanager te Amsterdam

Trainingen

Super leerzaam!

Praktijkmanager te België

Ik zou het iedereen aanraden! Anna maakt de lessen uitdagend, interessant en zet je aan het denken!
Monique

Praktijkmanager

Door jouw werkervaring breng je het perfect!
Gonda

Praktijkmanager

Anna leert je niet alleen veel, ze zorgt dat je ook daadwerkelijk dingen gaat doen.

Praktijkmanager te Leerdam

Ik wil nog even doorgeven dat de Masterclass Praktijkmanager door mij als zeer goed is ervaren! Anna kan zeer boeiend vertellen en de cursus heeft er zeker toe bijgedragen dat ik mijzelf als praktijkmanager nog meer kan verbeteren en het organiseren/plannen nog gestroomlijnder kan laten verlopen. Ook de literatuur/cursusmap is een welkome aanvulling.

Ik ben blij Anna te hebben ontmoet, omdat ik nu weet waar ik terecht kan met eventuele vragen/kwesties en door haar adviezen kan ik nu ook bepaalde knopen doorhakken.

Praktijkmanager te Amsterdam

Ik wil hierbij uitsluitend mijn complimenten uitspreken over de goede cursus. Anna is een motiverend, speelt goed in op de vragen en problematiek die door de cursisten naar voren worden gebracht en geeft veel praktische en constructieve adviezen. Last but not least, haar gevoel voor humor zorgt ervoor dat zelfs enigszins droge materie duidelijk overkomt.

Praktijkmanager te Emmen

Ik heb er echt zoveel zin in. Merk dat ik na elke les een stukje groei! Bedankt. Jij helpt mij echt mijn kwaliteiten te ontwikkelen. Dus ik zou zeggen kom maar op met lesdag 3!!!!!!!!

Praktijkmanager te Rotterdam

Beste Anna, dank je voor de 4 hele leerzame dagen. Ondanks het feit dat ik de managementtaken in de praktijk uit pure nood ben gaan doen zo’n 10 jaar geleden vond ik het heel fijn om handvaten te krijgen.

Hoewel ik vooral de talent opdrachten wel heel pittig vond, viel het kwartje pas bij mij bij de laatste opdracht.

Dank je voor de prachtige laatste woorden.

Praktijkmanager te Eindhoven

Anna weet alles met veel enthousiasme en vol overgave te vertellen waardoor ik alvast heel gemotiveerd ben om met de gekregen informatie aan de slag te gaan.

Heel fijn dat iemand met zoveel ervaring ons volledig meeneemt in haar verhaal en ons voorziet van allerlei praktische en onmiddellijk toepasbare tips.

Ook de locatie en de catering waren op en top verzorgd.
Niets anders dan lovende woorden dus 🙂.

Praktijkmanager te Maastricht

Super praktisch en handige video’s
Ellen

Praktijkmanager

Diversen

Bezig zijnde met de contractwijziging van één van onze medewerkers , zat ik mij te bedenken hoe prettig het is dat alles zo geordend is bij ons in de praktijk. Vooral de praktische en heldere aanpak werkte uitstekend en nog elke dag ( zoals nu) hebben wij hier plezier van.
Marianne Besseler

Praktijkmanager te Enschede

Voordat wij de cursus van jou volgden, hadden we met een aantal egos te maken die allemaal iets te zeggen hadden en een lijdende leidster, die vond dat een ieder wel voor een deel gelijk had.

Op dit moment zijn we meer een team, ook gaat het hier en daar nog moeizaam. Maar er is nu meer een wederzijds begrijpen en de verschillende taken zijn opgepakt.

Tandarts te Sliedrecht

Neem contact op

E-mail

info@qanz.creatorsconnect.nl

Adres

Postbus 65
5300 AB Zaltbommel

KvK nummer

51345250

css.php