• Zo krijg jij jouw team weer mee!

  Ontvang de gratis videoserie waarin je leert 
  hoe je de neuzen dezelfde kant op krijgt 

   

  Meld je hier aan

 • Uitslag Enquête 2019

  Geschreven door Anna Berends van Loenen

  In januari 2019 hebben we aan onze trouwe nieuwsbrieflezers gevraagd of ze Qanz van feedback konden voorzien, zodat wij met onze producten en diensten nog beter kunnen aansluiten bij de wensen die de lezers hebben. Onze ambitie is namelijk om nog meer waarde te leveren om zo het vak praktijkmanager op een hoger plan te brengen en dat kunnen we niet alleen.

  Daar is massaal gehoor aan gegeven en dat heeft vele inzichten gegeven en tegelijkertijd aangezet tot actie.

  Podcast

  Allereerst vroeg ik naar de interesse voor een podcast

  Ruim 75% staat hier positief tegenover

  De invulling die er aan gegeven moest worden was vooral zoals ik al doe in mijn artikelen en video’s met af en toe een gast of de ervaringen van een andere praktijkmanager.


  De onderwerpen die daar uitkwamen

  Vandaar heb ik besloten om in het voorjaar te starten met de eerste Podcast, maar daarvan houd ik jullie uiteraard op de hoogte.

  Webinars

  Voor webinars waren de onderwerpen redelijk in dezelfde lijn, maar was het enthousiasme nog een stuk groter.

  Ruim 93% stond hier positief tegenover

  Vandaar dat de eerste webinar (over de disfunctionerende medewerker) al heeft plaatsgevonden. Ondanks een paar technische hobbels, waren de reacties enthousiast. Naar verwachting zal er bijna maandelijks een webinar plaatsvinden over uiteenlopende onderwerpen.

  Community

  Ook is er duidelijk behoefte aan een plek waar je als praktijkmanager kennis kan delen met andere praktijkmanagers, maar ook cursussen kan volgen, checklists kan downloaden en ga zo maar door.

  Bijna 73% is positief

  We zijn deze nu hard aan het ontwikkelen en hopelijk zal deze over een paar maanden gaan proefdraaien met de eerste leden (in abonnementsvorm, waar je na betaling onbeperkt toegang hebt). Daarna zal dit groter uitgerold worden voor alle praktijkmanagers die daar behoefte aan hebben.

  Planner

  Ook hebben we de vraag gesteld wat de behoefte is m.b.t. een planner. Dit is ook enthousiast ontvangen en omdat een grote groep de planner met datum wil, gaan we die maken. Echter voor de groep die hem wil zonder datum komt er ook een speciale versie.

  We zijn nu druk met de vormgeving, dus zodra we meer weten, hoor jij meer van ons hierover.

  Minder behoefte

  Voor de uitbreiding van de sociale media posts was minder behoefte. Evenals voor de individuele online coaching.

  Dat was fijn om te horen, want dan weten we dat dit minder de aandacht krijgt en we ons juist kunnen focussen op de aspecten waar jij als praktijkmanager op zit te wachten.

  Heb jij de enquête niet ingevuld, maar heb jij toch goede aanvullende ideeën? Laat een bericht hieronder achter (mag ook als je enthousiast geworden bent van deze uitslagen 😉 )


  Uw reactie op Uitslag Enquête 2019

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  css.php